MY DAY Vita!


MY DAY Vita! - сладкарски продукт с 25% масленост 

Нашите професионалисти създадоха сладкарски продукт MY DAY Vita! за специалните моменти в живота! С нея Вие можете да приготвите любимите си десерти с лекота и много фантазия!

Спестете време и пари като приготвите вкусна домашна торта с помощта на MY DAY Vita! за разбиване! Можете да зарадвате децата с домашно приготвен крем, мус или красива декорация на плодовата салата. А можете и да експериментирате като смесвате MY DAY Vita! с различни видове сладка и конфитюри. С помощта на шприц ще се сдобиете с чудесна пухкава декорация за вашата торта или сладкиш! Пригответе вкусни и висококачествени изделия за вашето семейство с помощта на Vita!    

Предлага се в опаковка от 1 L.
MY DAY Vita! 1L

MY DAY Vita! 1L

UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 25% масленост, ℮ 1L
 
Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.

Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 25%, захар 12%, млечен протеин, емулгатори: Е472b, соев лецитин (E322), Е472e; стабилизатори: Е460, Е466, Е331, Е340; ароматизант ванилия,  оцветител: Е160а. Може да съдържа следи от фъстъци.

Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 6°С до 8°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.
виж повече