UHT продукт за разбиване на растителна основа, със захар, 25% масленост, ℮ 10L
Превъзходен продукт за глазури, декорация на плодови салати, пудинги, сладолед и всички сладкарски изделия.
Съставки: вода, напълно хидрогенирана растителна мазнина (палмова) 25%, захар 12%, млечен протеин, емулгатори: Е472b, соев лецитин (E322), Е472e; стабилизатори: Е460, Е466, Е331, Е340; ароматизант ванилия, оцветител: Е160а.
Съхранение: от 4°С до 20°С. За оптимален резултат при разбиване охладете продукта преди употреба от 6°С до 8°С. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 3 дни.

BiB разбиване 25% 10L
Енергийна стойност | 1146 kcal / 277 kJ |
Мазнини | 25.0 g |
от които наситени мастни киселини | 21.6 g |
Въглехидрати | 12.4 g |
от които захари | 11.4 g |
Протеини | 0.6 g |
Сол | 0.2 g |


10L